foto

Nicholas J. Coleman

  • nar. 21.3.1979 (40 let)
    West Plains, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tiny Warriors
2017 Rockaway
2013 Paragon Cortex, The
2009 Kdo zachrání Grace B. Jonesovou
2005 Larva (TV film)
2003 Holky z lepší společnosti
2000 Drsnej Shaft

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2015 (E06)
2008 (E03)
2018 The Looming Tower (TV seriál)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Nobody Puts Brady in a Crestmore (S02E08)
Ándale (S02E05)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Changing Winds (S06E07)
2017 Time After Time (TV seriál)
Turned to Gray (E10)
2016 Jedna noc (TV seriál)
Miliardy (TV seriál)
YumTime (S01E03)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Zůstaň bdělý (E06)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Everyone for Themselves (S04E08)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Odplata (S05E20)
2014 Milionový lékař (TV seriál)
All In The Family (S06E02)
2013 Hostages (TV seriál)
2009 Primetime: What Would You Do? (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace