foto

David Lawrence Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jeremiah Terminator LeRoy
Sorry for Your Loss
Stíny mezi námi
2017 Stegman Is Dead
2010 The 19th Wife (TV film)
2009 Detektivní dovolená (TV film)
Nora Roberts: Polární záře (TV film)
2008 Bitva o Passchendaele
Freezer Burn: The Invasion of Laxdale
Kdo chce zabít Nancy?
2007 Charlie Bartlett
Nora Roberts: Posedlost ohněm (TV film)
Z vězení do éteru
2005 Probuzení
Stupeň 7: Konec světa (TV film)
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
Vrah od Green River (TV film)
2003 Cowboys and Indians: The J.J. Harper Story (TV film)
2002 Ničivé tornádo (TV film)
Pátá oběť (TV film)
Smoochy
2001 Jane Doe (TV film)
Přístav (TV film)
2000 Nostradamus
Vražedný tým
X-Men
1999 Roswell: Mimozemšťané útočí (TV film)
1998 Úspěšné zmizení (TV film)
1997 Náklaďáky (TV film)
Projekt Arrow (TV film)
1996 For Those Who Hunt the Wounded Down (TV film)
Heckova cesta domů (TV film)
1994 Proces na severu (TV film)

TV seriály

2019 Břemeno pravdy (TV seriál)
The Right Road (S02E08)
Hungry, Cold and Tired (S02E05)
Guilt by Association (S02E04)
další epizody (5)
2018 Břemeno pravdy (TV seriál)
Cause In Fact (S01E10)
Home to Roost (S01E09)
Hang Together (S01E08)
další epizody (10)
2016 Channel Zero (TV seriál)
Want to See Something Cool? (S01E03)
I'll Hold Your Hand (S01E02)
You Have to Go Inside (S01E01)
2015 Public Morals (TV seriál)
A Fine Line (E01)
2014 Fargo (TV seriál)
The Six Ungraspables (S01E05)
The Pinkertons (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
Temnota a světlo (S07E10)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
2009 Wild Roses (TV seriál)
2006 3 libry (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Hladina adrenalinu (TV seriál)
My Life as a Dog (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Hearts and Flowers (S04E09)
1989 Nulová šance (TV seriál)
The Pawn (S01E08)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky