foto

Sy Dukane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 My Life with Men (TV film)

TV seriály

1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1997 Gregory Hines Show, The (TV seriál)
1995 Home Court, The (TV seriál)
1994 Frasier (TV seriál)
Krize středního věku (S01E20)
Rozhlasové ceny (S01E18)
1993 Frasier (TV seriál)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
Padělek (S01E06)
Oáza klidu (S01E02)
Roseanne (TV seriál)
Glengarry, Glen Rosey (S05E23)
1992 Báječná léta (TV seriál)
Bouřlivá noc (S05E21)
Historky ze školní jídelny (S05E18)
Roseanne (TV seriál)
Stand on Your Man (S05E09)
Terms of Estrangement: Part 1 (S05E01)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Vánoční oslava (S05E09)
Střední škola začíná (S05E02)
Murphy Brown (TV seriál)
Small (S03E23)
Terror on the 17th Floor (S03E17)
1990 Murphy Brown (TV seriál)
Trouble in Sherwood-Forrest (S03E10)
Rootless People (S03E08)
Brown and Blue (S03E02)
další epizody (5)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Whose Garbage Is It Anyway? (S02E07)
The Memo That Got Away (S02E03)
The Unshrinkable Murphy Brown (S01E19)
další epizody (5)
1986 Head of the Class (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky