foto

Todd J. Greenwald

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Credit Check (S01E18)
Potion Commotion (S01E11)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
The Crazy 10 Minute Sale (S01E01)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
The Money (S01E13)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
Anniversary (S01E04)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Who Will Be the Family Wizard? (S04E27)
Harperella (S04E26)
Rock Around the Clock (S04E25)
další epizody (23)
2010 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Journey to the Center of Mason (S04E04)
Lucky Charmed (S04E03)
Alex Gives Up (S04E02)
další epizody (25)
2009 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Marathoner Helper (S03E07)
Doll House (S03E06)
Night at the Lazerama (S03E05)
další epizody (27)
2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Baby Cupid (S02E10)
Taxi Dance (S02E09)
Harper Knows (S02E08)
další epizody (21)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pop Me and We Both Go Down (S01E10)
Movies (S01E09)
Curb Your Dragon (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 City Guys (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace