foto

P.J. Prinsloo

  • nar. 6.2.1978 (41 let)
    Cape Town, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Heavenly Match (TV film)
Ohňostroj lásky (TV film)
2012 Flicka: Country Pride
The Music Teacher (TV film)
2010 Marmaduk
2009 Pes jménem Krismes (TV film)
Smrtící déšť (TV film)
2008 Hvězdná brána: Návrat
2002 Život nebo něco takového
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
1998 Na Vánoce budu doma
Podezřelé chování

TV seriály

2016 Supergirl (TV seriál)
Crossfire (S02E05)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Ernest Cobb (E02)
Pilot (E01)
2011 Smallville (TV seriál)
Booster (S10E18)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
My Bloody Valentine (S05E14)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Lassie udělal moc špatnou věc (S03E11)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lesbická jízda (S05E10)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Resurrection Ship: Part 2 (S02E12)
Resurrection Ship: Part 1 (S02E11)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Země nikoho (S03E01)
2005 4400 (TV seriál)
Hlasy druhých (S02E02)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
2003 Smallville (TV seriál)
Stín minulosti (S02E19)
2000 Edgemont (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
2Shy (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace