foto

Mark Feuerstein

  • nar. 8.6.1971 (47 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mark si zahrál mnoho rolí, které se dočkaly pozitivní kritiky. Z těch filmových jmenujme “Odpor” s Danielem Craigem a Lievem Schreiberem. Jako Simon Stein v romantickém “Zná ji jako svý boty”. S Toni Collettovou, Cameron Diazovou a Shirley Maclainovou, “Co vlastně ženy chtějí”. Objevil se jako Leo v seriálu “Druhá šance”, jako Josh v “Sexu ve městě” nebo jako nezapomenutelný právník Cliff v “Západním křídle”. Hrál také v dramatickém seriálu CBS “3 libry” a hororovém 13 dílném seriálu “Mistři hrůzy”. Mark se také věnuje divadelnímu herectví.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
Meadowland
2014 In Your Eyes
Life Partners
2010 Knucklehead
2008 Odpor
2006 Sklapni a zpívej
2005 Zná ji jako svý boty
2002 Láska s výstrahou
Opuštěná
2001 The Heart Department (TV film)
2000 American Daughter, An (TV film)
Chilli, sex a samba
Krvavá volba
Po čem ženy touží
1999 30 Days
Giving It Up
Múza
1998 Magická posedlost

TV seriály

2018 9JKL (TV seriál)
Tell All (E16)
Stalker Status (E15)
Fridays with Harry (E14)
2017 9JKL (TV seriál)
It Happened One Night (E12)
Set Visit (E11)
Lovers Getaway (E09)
další epizody (11)
Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (8)
Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
Potomstvo (S05E08)
Vínové moře (S05E07)
další epizody (8)
2016 Milionový lékař (TV seriál)
Uninterrupted (S08E08)
The Good News Is... (S08E07)
Home Sick (S08E06)
další epizody (8)
2015 Milionový lékař (TV seriál)
Lending a Shoulder (S07E08)
Lama Trauma (S07E07)
Secret Asian Man (S07E06)
další epizody (8)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Krátce se pomodlím (S07E12)
Jackie a Wolfe (S07E10)
Milé dámy (S07E04)
další epizody (5)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Something New (E08)
Milionový lékař (TV seriál)
Ganging Up (S06E13)
A Bigger Boat (S06E12)
HankMed on the Half Shell (S06E11)
další epizody (13)
2013 Milionový lékař (TV seriál)
Bones to Pick (S05E13)
A Trismus Story (S05E12)
Open Invitation (S05E11)
další epizody (13)
2012 Milionový lékař (TV seriál)
Off-Season Greetings: Part 2 (S04E16)
Off-Season Greetings: Part 1 (S04E15)
Sand Legs (S04E14)
další epizody (22)
2011 Milionový lékař (TV seriál)
A Little Art, a Little Science (S03E10)
Me First (S03E09)
Run, Hank, Run (S03E08)
další epizody (16)
2010 Milionový lékař (TV seriál)
Open Up Your Yenta Mouth and Say Ah (S02E12)
Big Whoop (S02E11)
Whole Lotto Love (S02E10)
další epizody (12)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Wonderland (S01E12)
Nobody's Perfect (S01E11)
Am I Blue? (S01E10)
další epizody (12)
2006 3 libry (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Pro-Life (S02E05)
2005 Closer (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Ninety Miles Away (S06E19)
A Good Day (S06E17)
Drought Conditions (S06E16)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
H. Con-172 (S03E10)
Bartlet for America (S03E09)
War Crimes (S03E05)
další epizody (4)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Hon na samotu (S03E13)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Svobodní se přece střílejí (S02E04)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2000 The Making of What Women Want

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
Megyn Kelly Today (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 On the Lot (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 9JKL (TV seriál)
Tell All (E16)
Stalker Status (E15)
Fridays with Harry (E14)
další epizody (4)
2017 9JKL (TV seriál)
It Happened One Night (E12)
Set Visit (E11)
The Family Plot (E10)
další epizody (12)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace