foto

Sarah D'Laine

  • nar. 23.10.1982 (36 let)
    Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Here & Now
Teroristický experiment
The Rig
2009 Knuckle Draggers
Redefining Love
2008 Parasomnie
2007 Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
2005 Nebezpečné hry 3 (TV film)
2003 Mořské panny (TV film)
2001 Prci, prci, prcičky 2

TV seriály

2006 Wicked Wicked Games (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
2003 Like Family (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky