foto

Tom-Dariusch Allahyari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Die Verrückte Welt der Ute Bock
2000 Geboren in Absurdistan
1996 Tatort - Mein ist die Rache (TV film)
1995 Tödliche Liebe
1994 Höhenangst
1990 Fleischwolf

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ute Bock Superstar
2010 Bock for President
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Geboren in Absurdistan

Dokumentární

2010 Bock for President
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Rocco

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace