foto

Mesud Dedovic

  • nar. 7.4.1949 (71 let)
    Sarajevo, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sam samcat
2015 Imena visnje
2014 Taková jsou pravidla
2009 Zabranjena ljubav
Člověk zpod stolu
2007 Armin
Moram spavat', andjele
2005 Snivaj, zlato moje
2003 Tady
2002 Rocco
2000 Je ti to jasné, kamaráde?
1999 Rudý prach
Četverored
1997 Rusko meso
1995 Isprani
1994 Cijena zivota
Svaki put kad se rastajemo (TV film)
1993 Vrijeme za...
1989 Hamburg Altona
1985 Horvatov izbor

TV seriály

2008 Stipe u gostima (TV seriál)
Sve će biti dobro (TV seriál)
Zakon! (TV seriál)
2007 Ne daj se, Nina! (TV seriál)
Zauvijek susjedi (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
1998 Obiteljska stvar (TV seriál)
1986 Putovanje u Vucjak (TV seriál)
1982 Smogovci (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky