foto

Michelle Nolden

  • nar. 1973
    Brantford, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prisoner X
Run to Me (TV film)
2015 Vánoční horor
2013 Skating to New York
Vražedná minulost
2012 Come Dance with Me (TV film)
Foxfire, confessions d'un gang de filles
2011 John A.: Birth of a Country (TV film)
2010 Red
St. Roz
2009 Zakletý v čase
2004 Show Me
2003 Cesta úspěchu (TV film)
Hemingway vs. Callaghan (TV film)
Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
2002 Dvě na jednoho
Minor Adjustments
Podvedeni
Robopes (TV film)
Vometáci
Winter Sun
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
2001 Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
2000 Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
1991 Podvedená

TV seriály

2019 Hudson & Rex (TV seriál)
Northern Rescue (TV seriál)
Dad Knows Best (E10)
The Bear (E08)
The Dividing Line (E07)
další epizody (9)
Burden of Truth (TV seriál)
Salesman, Cheats and Liars (S02E01)
2018 Impulse (TV seriál)
New Beginnings (E10)
The Eagle and the Bee (E05)
2017 Saving Hope (TV seriál)
Hope Never Dies (S05E18)
First and Last (S05E17)
La Famiglia (S05E16)
další epizody (14)
2016 Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
Anybody Seen My Baby (S04E17)
Torn and Frayed (S04E16)
další epizody (4)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
další epizody (14)
2014 Saving Hope (TV seriál)
The Way We Were (S03E07)
Joel 2:31 (S03E06)
Breaking Away (S03E05)
další epizody (15)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Bed One (S02E07)
All Things Must Pass (S02E06)
další epizody (5)
Nikita (TV seriál)
Pay-Off (S04E04)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Bea, Again (S01E09)
Heartsick (S01E08)
další epizody (5)
V utajení (TV seriál) - herec, a.z.
Lady Stardust (S03E16) - a.z.
Quicksand (S03E15)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
další epizody (4)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Hlasy (S04E10)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Holka roku (S01E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
Zbraně zabíjejí (S06E12)
Škrábání (S06E11)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Pátý člověk (S05E20)
Minuta po půlnoci (S05E18)
Vinný nevinný (S05E15)
další epizody (4)
2008 Would Be Kings (TV seriál)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Konspirační teorie (S05E09)
Nový začátek (S05E03)
Vysoké riziko (S05E01)
další epizody (6)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Pistole a růže (S02E20)
Řetězová reakce (S02E12)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Mended Hearts (S01E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
2004 ReGenesis (TV seriál)
Faint Hope (S01E07)
The Trials (S01E06)
2001 Largo (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Foreign Objects (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Horká zbraň (S01E02)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace