foto

Michal Przebinda

  • nar. 4.1.1955 (64 let)
    Vítkovice, Ostrava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Tajemství Lesní země (TV film)
1999 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
1998 Postel
1980 Rytmus 1934

TV seriály

2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Tajemná žebrovka (E03)
2005 Strážce duší (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Vdavky za všechny prachy (S02E03)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Vychovatelka (S01E06)
2005 Postel Remastered

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace