foto

Johan Heldenbergh

  • nar. 9.2.1967 (52 let)
    Wilrijk, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Carnivores
Larguées
Operace kolibřík
2017 55 schodů
Gaspard va au mariage
Kleine ijstijd
Úkryt v zoo
2016 Belgica
Zpovědi
2015 La Résistance de l'air
Zbrusu Nový zákon
2012 Přerušený kruh
2011 Hasta la vista!
2010 Badpakje 46
Po turecku
2009 A Day in the Life
Smolaři
2008 Moskva, Belgie
2007 A Day in a Life
Ben X
2005 Gezocht: Man
2004 Steve + Sky
2003 Any Way the Wind Blows
1995 Antonia
1994 Souvenirs d'Anvers (TV film)

TV seriály

2016 The Tunnel (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (6)
2004 Witse (TV seriál)
2002 Team spirit - de serie (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Přerušený kruh - divadelní hra

Režijní filmografie

Filmy

2011 Schellebelle 1919

Host

TV pořady

2015 Evropské filmové ceny 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace