foto

Horst Rehberg

  • nar. 25.9.1937 (83 let)
    Schwerin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Sedmé nebe
1992 Brocken, Der
1990 Biologie
1989 Brauchbarer Mann, Ein
Zatracená smůla!
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
1986 Přízrak v křoví (TV film)
1984 Romeo a Julie na vsi
1980 Seitensprung (TV film)
1979 Ich - Dann eine Weile nichts (TV film)
1976 Nelken in Aspik
1959 Zmatky lásky

TV seriály

1986 Alfons Zitterbacke (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky