foto

Muzaffer Cıvan

  • nar. 23.8.1923
    Kırıkkale, Central Anatolia Region, Turecko
  • zem. 10.1.1993 (69 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Postacı Kapıyı Ara Sıra Çalar (TV film)
Çifte Vakkas (TV film)
1987 Kaderim
Kiracı
1986 Akrep
Garip
Tarzan Rıfkı
1985 Kahreden gençlik
1984 Asılacak Kadın
Bir yudum sevgi
Fahriye Abla
Fidan
Çılgın Arzular
1983 Kılıbık
Nasıl İsyan Etmem
Tokatçı
Yedi Bela Hüsnü
1982 Bir Yudum Mutluluk
Şabancık
1981 Davaro
Gırgıriyede Şenlik Var
Kader Arkadaşı
1980 Renkli dünya
1979 Aşkı Ben Mi Yarattım
Minik Serçe
Şark Bülbülü
1978 Derdim dünyadan büyük
1977 Hakanlar Çarpışıyor
İstasyon
1976 Darbe
Yarınsız Adam
1975 Babaların Babası
Bir araya gelemeyiz
Cellat
Zavallılar
Çapkın Hırsız
1974 Diyet
1973 Azap
Aşka Susayanlar / Seks Ve Cinayet
Güllü Geliyor Güllü
Kara Orkun
Mahpus
Mevlana
Namus
Zambaklar Açarken
1972 Alın yazısı
Dönüş
Kaderimin oyunu
Köle
Kırk Yalan Memiş
Murat İle Nazlı
Para
Satılık Kadın
Tarkan: Altın Madalyon
Utanç
Vur
Yaralı Kurt
Ölümden Korkmuyorum
1971 Ali Baba ve Kırk Haramiler
Ateş Parçası
Azrailin Beş Atlısı
Bebek Gibi Maşallah
Beznadějní
Dadaloğlu
Feride
Hicran
Kavanoz Dipli Dünya
Otec
Tarkan Viking Kanı
Toto Kralı
Turist Ömer Boğa Güreşçisi
Öpme Öldür
Üç Arkadaş
1970 Kara Gözlüm
Soför Nebahat
Şampiyon
1969 Berduş
Cesur Kabadayı
Gunah bende mi?
Kölen Olayım
Malkoçoğlu: Akıncılar Geliyor
Sevdalı Gelin
Tarkan
Turist Ömer Arabistan'da
Vatan Ve Namık Kemal
Yılan Soyu
Zalimin Zulmü Varsa
Çakırcalı Mehmet Efe
1968 Alevli Yıllar
Gök Bayrak
Kadın Değil, Baş Belası
Kral kim?
1967 Cango - korkusuz adam
Hacı Murat
1965 Beni Kadınlara Sor
Horasan'dan Gelen Bahadır

TV seriály

1988 Yaprak Dökümü (TV seriál)
1983 Küçük Ağa (TV seriál)

Video kompilace

1987 Füze Nuri (video kompilace)
1986 En Büyük Babam (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky