foto

Hatice Aslan

  • nar. 20.2.1962 (56 let)
    Sivas, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kot Farkı
2011 Vücut
2009 Kiskanmak
Východní hry
2008 Tři opice
2007 Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım

TV seriály

2018 Adı: Zehra (TV seriál)
Bir Deli Rüzgar (TV seriál)
2017 İçimdeki Fırtına (TV seriál)
2015 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
Mayıs Kraliçesi (TV seriál)
2011 Firar (TV seriál)
Čas tulipánů (TV seriál)
2009 Masumlar (TV seriál)
Samanyolu (TV seriál)
2008 Düğün Şarkıcısı (TV seriál)
2007 Güzel Günler (TV seriál)
2003 A.G.A. (TV seriál)
Hürrem Sultan (TV seriál)
Hırçın Menekşe (TV seriál)
2002 En Son Babalar Duyar (TV seriál)
Kınalı Kar (TV seriál)
2000 Sarı Evin Esrarı (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace