foto

Hatice Aslan

  • nar. 20.2.1962 (56 let)
    Sivas, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kot Farkı
2011 Vücut
2009 Kiskanmak
Východní hry
2008 Tři opice
2007 Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım

TV seriály

2018 Adı: Zehra (TV seriál)
2017 İçimdeki Fırtına (TV seriál)
2015 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
Mayıs Kraliçesi (TV seriál)
2011 Firar (TV seriál)
Čas tulipánů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace