foto

Martina Gusman

  • nar. 28.10.1978 (41 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 El año de la Furia
Quemar las naves
2019 Syn
2018 Naprostá láska
2013 Solo para dos
2012 Elefante blanco
2011 Vida nueva, La
2010 Carancho
2008 V kleci
2006 Narozen a vychován

TV seriály

2016 El marginal (TV seriál)
2014 Sres. Papis (TV seriál)
2010 Para vestir santos (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2005 Mbya, tierra en rojo

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky