foto

Alexandra Gasnárková

  • nar. 1946
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Její pastorkyně (divadelní záznam)
2003 Portugálie (divadelní záznam)
1995 Volání odjinud (TV film)
1991 Pacholátko (TV film)
1989 To byl zase den (TV film)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV film)
1987 Víla Lucie (TV film)
1986 Préférence (TV film)
1984 Jankove hračky (TV film)
1981 Ohlašovna požáru (TV film)
1979 Balíček (TV film)
Diagnóza smrti
1978 Město mé naděje
1975 Město nic neví
1973 Pírko (TV film)
1970 Růženko, spíte sama? (TV film)
1964 Neobyčejná třída

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dopis se záhrobí (E09)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Neobvykle horké léto (E02)
1981 Muzikanti (TV seriál)
1979 Tybys (TV seriál)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace