foto

Jaroslav Těšitel

  • nar. 4.4.1941 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Stopaři (studentský film)
2006 Samota (studentský film)
2003 Malovaný děti (TV film)
Naposledy vlkem (TV film)
Čert ví proč
1996 Ceremoniář
1995 Kníže Václav (TV film)
Mutters Courage
1993 Císařovy nové šaty
1987 Srdíčko (TV film)
1964 Neobyčejná třída

TV seriály

2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Memoriál (S02E01)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Náledí (S02E04)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace