foto

Herman Brood

  • nar. 5.11.1946
    Zwolle, Overijssel, Nizozemsko
  • zem. 11.7.2001 (54 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Mashehu Totali
1995 Moje sestřička
1993 Muž bez tváře (TV film)
1987 Stadtrand
1979 Cha-Cha

Dokumentární

2016 Unknown Brood - a.z.
2005 NotNa
2004 Mans genoeg - a.z.
1999 Nina Hagen = Punk + Glory
1994 Rock 'n roll junkie

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Cha-Cha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace