foto

Alix Elias

  • nar. 23.1.1942 (78 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nowhere to Nun
2018 Love Is Dead!
2017 Most Beautiful Island
2016 Matters of the Heart
2008 Life in Flight
2007 Špioni a biják
1999 Uninvited
1996 Tichá msta
1994 Muž stínu
1987 Munchies
1986 Tak to bylo
1985 Key Exchange
1983 Noc v ráji
1982 Pandemonium
1979 Rock 'n' Roll High School
The Fish That Saved Pittsburgh
1977 Veřejná frekvence
1969 John a Mary
Naughty Nurse

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Thirteen: Come Together (E13)
Politik (TV seriál)
Voliči (S02E05)
2019 The Village (TV seriál)
Laid Bare (E05)
2018 Dobrej polda (TV seriál)
Did the TV Star Do It? (E06)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
2012 Tech Up (TV seriál)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Ikea/Piano Lesson (S03E07)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Show Alana Bradyho (S03E16)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Mommies, The (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Stat (TV seriál)
1990 The Fanelli Boys (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Pro krásu všude (S07E06)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Tajné obrázky (S01E20)
Miami Vice (TV seriál)
Florence Italy (S02E16)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
There Goes the Neighborhood (S01E03)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Grady (TV seriál)
Karen (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Shapes of Rhythm: The Music of Galt MacDermot

Host

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky