foto

Bill Bolender

  • nar. 14.11.1940 (78 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Za zrcadlem
2006 Intelligence
2003 Rose's
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Vyrovnání účtů
1998 Falešné obvinění (TV film)
Komisař
1997 Quicksilverova dálnice (TV film)
Rozpoutané peklo
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
Šílená jízda
1996 Infinity
Smoke Jumpers (TV film)
Zločin století (TV film)
1995 Co dělat v Denveru, když člověk nežije
Divoký Bill
Nixon
Podezřelý vynález (TV film)
Půlnoční samuraj
1994 Bolestná realita
Muž s elektronickým mozkem
Vykoupení z věznice Shawshank
Zóna soumraku (TV film)
1993 Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
Havárie letu 7 (TV film)
Jack Reed: Odznak cti (TV film)
1992 Bonnie & Clyde: The True Story (TV film)
Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
Proces: Cena za vášeň (TV film)
1991 JFK
Konečný verdikt (TV film)
Za bílého dne (TV film)
1990 Challenger (TV film)
RoboCop 2
Černý sníh
1989 Dream Date (TV film)
1988 Hlásím svoji smrt
Hra pro dva
Nido del ragno, Il
Pancho Barnes (TV film)
Superzachránci
1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
Uncle Tom's Cabin (TV film)
1986 Dallas: The Early Years (TV film)

TV seriály

2017 Bosch (TV seriál)
The Sea King (S03E10)
2016 Bosch (TV seriál)
Everybody Counts (S02E10)
2014 Předstírání (TV seriál)
2011 Greek (TV seriál)
Agents for Change (S04E09)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Den, kdy došlo k atentátu (S06E21)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Jako ten den, kdy se narodila (S14E15)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S14E08)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nikdo není sám (S02E22)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
2004 Deadwood (TV seriál)
Nový průzkum (S01E03)
Alias (TV seriál)
Odhalení (S03E11)
2003 Alias (TV seriál)
Dědictví (S03E02)
2002 První pondělí (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in L.A. (S01E16)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Služební postup (S03E16)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Překročení rovníku (S02E05)
1996 JAG (TV seriál)
Obranná akce (S01E12)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Watcher, The (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Travels with Andy (S02E13)
1994 Weird Science (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Krvavá přísaha (S02E19)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace