foto

Helmut Straßburger

  • nar. 11.1.1930
    Dessau, Preußen, Německá říše
  • zem. 19.1.2010 (80 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Tödliches Schweigen (TV film)
1990 Albert Einstein
1989 Výstup na Chimborazo
1988 Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
1987 Claire Berolina (TV film)
Freischütz in Berlin (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
Princ Zaječí srdce
1986 Blonder Tango
1985 Es steht der Wald so schweigend (TV film)
Händel aus Halle (TV film)
1984 Erscheinen Pflicht
1983 Einer vom Rummel
1982 Wilhelm Meisters theatralische Sendung (TV film)
1981 Feuerdrachen (TV film)
Náš krátký život
Überblickt man die Jahre (TV film)
1980 Don Juan, Karl-Liebknecht-Straße 78
Ein gewisser Agathopulus - vyp.
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Ein Kinderheim (TV film)
Jeden musí dělat mrtvou
1977 Die Leuchtturminsel
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Schach von Wuthenow (TV film)
1976 Modré světlo
Polizeiruf 110 - Reklamierte Rosen (TV film)
Strategie der Träume (TV film)
1975 Das Eiszapfenherz (TV film)
Der goldene Elefant (TV film)
Till Enšpígl
1974 Der Nackte Mann auf dem Sportplatz
Egmont (TV film)
Nachtasyl (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
1971 Die kürzeste Nacht (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Maskerade (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
Verschwörung (TV film)
1968 L'uomo, l'orgoglio, la vendetta
Mohr und die Raben von London
1967 Der verratene Rebell (TV film)
Geliebter Herr Kollege (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
Die Himmelfahrt der Galgentoni (TV film)
1964 Karl III. und Anna von Österreich (TV film)
1963 Das Märchen vom goldenen Schützen
1961 Kaution (TV film)
Melodie in A-Moll (TV film)
1960 Die Insel Gottes (TV film)
Lehrer Stefan (TV film)
Montserrat (TV film)
1959 Mirandolina (TV film)
Von allen vergessen (TV film)
1958 Emilia Galotti

TV seriály

1991 Agentur Herz (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)
1981 Rameaus Neffe (divadelní záznam)
1962 Der graue Chevrolet (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1984 Koritke (TV film)
1983 Der Biberpelz (TV film)

Divadelní záznam

1981 Rameaus Neffe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky