foto

Roland von Kummant

  • nar. 1977
    Dachau, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Team Alpin - Stromabwärts (TV film)
2017 Klassenfahrt in die Zukunft
2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Lena Lorenz - Ein Fall von Liebe (TV film)
Save
2015 Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
Sofiino vítězství (TV film)
2009 Echtzeit - ist doch nur ein Spiel...
Totentanz (TV film)
2007 Die Handwerker Gottes
2006 Místo činu - Ztracené dítě (TV film)
2005 Princes(s)
Rosenstiehl

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Am Ende muss Glück sein (E14)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky