foto

Gerry Lock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Před svatbou ne!
1993 Skateboard Kid
1990 Diggin' Up Business
1989 Policejní akademie 6: Město v obležení
1976 Flash and the Firecat
1967 Údolí panenek
1966 The Ghost and Mr. Chicken

TV seriály

2004 Quintuplets (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 Tim Conway Show, The (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Richest Astronaut in the World (S01E17)
1965 The Long, Hot Summer (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace