foto

Robert Riordan

  • nar. 11.12.1911
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 1.1.1968 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Muži na hranici
1964 I'd Rather Be Rich
1962 Mandžuský kandidát
1959 Arson for Hire
1948 Smart Woman
The Velvet Touch
Velké hodiny
Winter Meeting
1947 Cass Timberlane
Hit Parade of 1947
Shoot to Kill
That's My Gal
That's My Man
The Late George Apley

TV seriály

1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
The Tycoon (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace