foto

Carl-Axel Elfving

  • nar. 12.1.1920
    Örnsköldsvik, Västernorrlands län, Švédsko
  • zem. 12.1.1988 (68 let)
    Enskede, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Morrhår & ärtor
1984 Åke a jeho svět
1980 Sverige åt svenskarna
1979 Linus eller Tegelhusets hemlighet
1978 Bröllopsfesten (TV film)
Pochybný odstřel
1977 91:an och generalernas fnatt
1975 I död mans spår
1974 Erik XIV (TV film)
1973 Bröllopet
Pistolen
1971 Badjävlar (TV film)
1970 Rötmånad
1968 Bamse
Freddy klarar biffen
1967 En sån strålande dag
Jeg - en marki
1966 Trettio pinnar muck
1965 Här kommer bärsärkarna
Pang i bygget
Åsa-Nisse slår till
1964 Blåjackor
1963 Den gula bilen
Kurragömma
Sten Stensson kommer tillbaka
Tre dar i buren
Åsa-Nisse och tjocka släkten
1962 En nolla för mycket
1961 Hällebäcks gård
Ljuvlig är sommarnatten
Svenska Floyd
Vi fixar allt
1960 Soudce
1959 Bara en kypare
Åsa-Nisse jubilerar
1958 Kvinna i leopard
Åsa-Nisse i kronans kläder
1957 Far till sol och vår
Johan på Snippen tar hem spelet
Med glorian på sned
Mästerdetektiven lever farligt
Möten i skymningen
1956 Den tappre soldaten Jönsson
Flickan i frack
Främlingen från skyn
Krut och kärlek
Lille Fridolf och jag
1955 Flottans muntergökar
Mord, lilla vän
1954 I rök och dans
1953 Kungen av Dalarna
Léto s Monikou
1952 Säg det med blommor
1951 91:an Karlssons bravader
Letní sen
Spöke på semester
1950 Frökens första barn
Kyssen på kryssen
Påhittiga Johansson
Regementets ros
1949 Bohus Bataljon
1948 Soldat Bom
1947 91:an Karlssons permis
Kvinna utan ansikte
Lata Lena och blåögda Per
Stackars lilla Sven
Tappa inte sugen
1946 91:an Karlsson

TV seriály

1984 Träpatronerna (TV seriál)
1975 Tjocka släkten (TV seriál)
1973 Kvartetten som sprängdes (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)
1967 Gumman som blev liten som en tesked (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky