foto

Franciskus Beacon-Schandl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 White Rose Red
2012 Láska kvete v každém věku (TV film)
2011 Blood City Massacre
2010 Alpská klinika: Lék jménem láska (TV film)

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Robert Tarantino
Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace