foto

Peter Gulan

  • nar. 26.6.1967 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Místo činu: Hraniční čára (TV film)
2014 White Rose Red
2013 Für tot erklärt
Grenzwache
Hopped Up - Friedliche Droge
Zerrissen
2012 First Sight
Místo činu: Kontejner smrti (TV film)
2011 Puppenspiel
2010 22:43
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
2000 Der Kreis Luther (studentský film)
1989 Follow Me

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Puppenspiel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky