foto

Sid Troy

  • nar. 20.3.1908
    New York, USA
  • zem. 10.6.1978 (70 let)
    Panorama City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Podporujte svého pistolníka!
1969 The Love God?
1967 Poprask v mincovně
Trip
1966 Povznesen nad pomstu
Spy Smasher Returns (TV film) - a.z.
1965 Elvis: Harum Scarum
Harlow
Young Fury
1963 My Six Loves
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
1961 Ada
1960 Byt
Walk Like a Dragon
1959 Někdo to rád horké
The Five Pennies
1957 All Mine to Give
1955 Interrupted Melody
Na východ od ráje
The Eternal Sea
You're Never Too Young
1954 Stříbrný kalich
1950 Montana
1949 Bílý žár
1947 So You Want to Hold Your Wife
Tělem a duší
1945 Daltons Ride Again, The
She Gets Her Man
That's the Spirit
The Thin Man Goes Home
The Topeka Terror
1944 Nevada
Sedmý kříž
1943 The Falcon in Danger
1942 Casablanca
Holiday Inn
Osudová cesta
Spy Smasher
1941 Dick Tracy vs. Crime Inc.
1940 Charlie Chan in Panama
1939 Svobodná matka
1938 Dick Tracy Returns
1937 Renfrew of the Royal Mounted

TV seriály

1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace