foto

George Tracy

  • nar. 21.8.1918
    California, USA
  • zem. 17.11.1981 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Meteor
1978 Hot Lead and Cold Feet
1976 Nedokončená novela
1975 Knedlíková banda
1974 Ohnivá sedla
1973 Night Strangler, The (TV film)
1972 Get to Know Your Rabbit
1971 Co je s Helenou?
Švindl
1970 Cheyennský klub
1968 Miluji tě, Alice B. Toklasová!
Pověste je výš
Something for a Lonely Man (TV film)
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Dobré časy
Krutá noc
Last Challenge, The
Red Tomahawk
Winchester '73 (TV film)
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
Waco
1965 Velké závody
Young Fury
1964 Elvis Presley: Roustabout
Looking for Love
1963 Skydivers, The
1962 Black Gold
Jako zabít ptáčka
Muž, který zastřelil Liberty Valance
1961 A Fever in the Blood
1960 Kdo seje vítr
Seven Ways from Sundown

TV seriály

1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace