foto

Alex Barnow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Goldbergovi (TV seriál)
Major League (S06E14)
2018 Goldbergovi (TV seriál)
Sixteen Candles (S06E01)
The Opportunity of a Lifetime (S05E20)
2017 Goldbergovi (TV seriál)
The Circle of Driving Again (S05E08)
The Day After the Day After (S04E22)
The Spencer's Gift (S04E14)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
I Heart Video Dating (S04E02)
Rush (S03E21)
Baio and Switch (S03E12)
2015 Goldbergovi (TV seriál)
Jimmy 5 Is Alive (S03E03)
As You Wish (S02E21)
Van People (S02E13)
2014 Goldbergovi (TV seriál)
You Opened the Door (S01E14)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Mini Murray (S01E03)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
2010 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Indian Giver (S04E07)
Ghost Story (S04E04)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
2003 Like Family (TV seriál)
2002 In-Laws (TV seriál)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 V dobrém i zlém (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Mr. Sunshine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace