foto

William Meader

  • nar. 4.7.1904
    Massachusetts, USA
  • zem. 15.4.1979 (74 let)
    Riverside County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Dragnet 1966 (TV film)
1968 Wild in the Streets
1967 Hotel
Masakr na svatého Valentýna
Ride to Hangman's Tree
1966 S mojí ženou ne!
Ugly Dachshund, The
Waco
1965 Brainstorm
Fluffy
Jak zabít svou ženu
Manželství na druhý pokus
Two on a Guillotine
Za zvuků hudby
1964 Elvis: Viva Las Vegas
Kisses for My President
Zbohatlíci
1963 My Six Loves
Ošklivý Američan
Sladká Irma
The Prize
Zamilovaný profesor
1962 Don't Knock the Twist
Kouzlo norkové kožešiny
Madison Avenue
Mandžuský kandidát
Rada a souhlas
Two Weeks in Another Town
1961 A Thunder Of Drums
Ada
Babes in Toyland
Křivák
Lover Come Back
Miláček žen
Norimberský proces
Plná kapsa zázraků
Podsvětí USA
Snídaně u Tiffanyho
The George Raft Story
1960 Byt
Fakta života
One Foot in Hell
Seven Ways from Sundown
The Crowded Sky
The Rise and Fall of Legs Diamond
Toby Tyler
1959 But Not for Me
Career
It Started with a Kiss
Never Steal Anything Small
1958 Party Crashers, The
Pirát
Romance na řece
The Female Animal
1957 Beau James
Delikátní delikvent
Hear Me Good
Kapka krve
Man Afraid
Man of a Thousand Faces
Mister Cory
My Man Godfrey
Módní návrhářka
Přelet přes oceán
Sayonara
The Big Land
The Buster Keaton Story
The Devil's Hairpin
The Joker Is Wild
The Lonely Man
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Miracle in the Rain
The Leather Saint
The Rack
UFO útočí!
Závratná kariéra
1955 Illegal
1954 Bílé Vánoce
Lucky Me
1953 Calamity Jane
Here Come the Girls
Houdini
Off Limits
Sangaree
The Caddy
1952 Atomové město
Behind Southern Lines - a.z.
Carrie
Just for You
Největší představení na světě
This Woman Is Dangerous
1951 Appointment with Danger
Darling, How Could You!
Dear Brat
My Favorite Spy
Přichází ženich
Rhubarb
When Worlds Collide
1950 Sunset Blvd.
The File on Thelma Jordon
The Furies
Union Station
1949 Chicago Deadline
Dear Wife
My Friend Irma
My Own True Love
The Great Gatsby
1948 Beyond Glory
Bledá tvář
Footlight Rhythm
Gypsy Holiday
Hazard
Isn't It Romantic?
Miss Tatlock's Millions
Sealed Verdict
The Emperor Waltz
Velké hodiny
1947 Blaze of Noon
Cesta ke hvězdám
Kalifornie
Ladies' Man
Midnight Serenade
Neporažená
Smooth Sailing
The Trouble with Women
Welcome Stranger
Wild Harvest
1946 Blue Skies
Cross My Heart
Miss Susie Slagle's
Monsieur Beaucaire
O.S.S.
Our Hearts Were Growing Up
The Blue Dahlia
The Well-Groomed Bride
1945 Murder, He Says
The Affairs of Susan
The Stork Club
Ztracený víkend
1944 Here Come the Waves
Jdi za chlapci
Practically Yours
1936 College Holiday

TV seriály

1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
It's Always Jan (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace