foto

Alexej Polujan

  • nar. 4.4.1965
  • zem. 8.1.2010 (44 let)
    Petrohrad, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kraj
2009
2008 Čužije
Žena v Berlíně
2007 Náklad 200
1997 Bratr
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
1993 Akt
1992 Čekist
1989 Guard, The
1983 Výrostci

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace