foto

Ingalill Knorr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Was kostet die Liebe? - Ein Großstadtmärchen (TV film)
2013 Stopy zločinu (TV film)
2010 Láska na Novém Zélandu (TV film)
Léto v Kapském městě (TV film)
2009 30 Karat Liebe (TV film)
Ach, ten můj šéf! (TV film)
Léto na Islandu: Osudové shledání (TV film)
2007 Africká romance (TV film)
Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
Angebot und Nachfrage (E02)
Die Bienenkönigin (E01)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Lost & Found (S02E10)
Schlechte Nachrichten (S02E09)
Männerherzen (S02E08)
další epizody (11)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Gott ist tot (S01E09)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Der Taufschein (S01E07)
další epizody (9)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2003 Charlotte Link (TV seriál)
Zrádný šperk (E05)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky