foto

Sára Affašová

  • nar. 31.5.1994 (24 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ta pravá
Teroristka
2018 The Death and Life of John F. Donovan

TV seriály

2019 Rapl (TV seriál)
Kebab Aleppo (S02E09)
Bubáci (S02E07)
2018 Specialisté (TV seriál)
Skok do prázdna (S03E04)
2017 Single Lady (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace