foto

Sára Affašová

  • nar. 31.5.1994 (26 let)
    Praha, Česko

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • - Má česko-syrské kořeny, její otec je Syřan a matka Češka. (TheSlezy)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ulice v karanténě (TV film)
2019 Ta pravá
Teroristka
2018 The Death and Life of John F. Donovan

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Ema (E07)
2019 Rapl (TV seriál)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
Kebab Aleppo (S02E09)
Bubáci (S02E07)
2018 Specialisté (TV seriál)
Skok do prázdna (S03E04)
2017 Single Lady (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)