foto

Robert Cartland

  • nar. 1922
    Hackeny, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.7.2011

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Squaring the Circle (TV film)
1983 The Ploughman's Lunch
1948 Gunman Has Escaped, A

TV seriály

1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 On the Line (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál) - herec, a.z.
Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1965 Legend of Death (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Protectors (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1961 Tempo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace