foto

Edward Atienza

  • nar. 27.1.1924
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.9.2014 (90 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Say Hello to Yesterday
1969 Lock Up Your Daughters!
1961 Romanoff and Juliet
Sinister Man, The
1956 Bitva u La Plata
1955 Merry Wives of Windsor, The (TV film)

TV seriály

1989 E.N.G. (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1978 Gift to Last, A (TV seriál)
1970 Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Judge Dee (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Victoria Regina (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace