foto

Věra Čáslavská

  • nar. 3.5.1942
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 30.8.2016 (74 let)
    Praha, Česko

Herecká filmografie

Filmy

1963 O něčem jiném

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2016 Medaile žalují (TV film)
Zátopek (TV film)
2013 Český žurnál (TV seriál)
2012 Tajemství olympijských vítězů (TV film)
Věra 68
2011 Inventura Febia (TV seriál)
1991 Proč Havel?
1989 Občanské Semaforum
1968 Mexiko 68

Galerie (9)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky