foto

Stig Johanson

  • nar. 18.12.1910
    Borås, Västra Götalands län, Švédsko
  • zem. 9.4.1986 (75 let)
    Täby, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Räkan från Maxim (TV film)
1976 Långt borta och nära
1975 Svobodárna
1974 Det sista äventyret
1973 Smutsiga fingrar
1970 Körsbärsträdgården (TV film)
1969 Knihkupec, který se přestal koupat
1966 Åsa-Nisse i raketform
1965 Åsa-Nisse slår till
1964 Svenska bilder
1962 En nolla för mycket
1959 Det svänger på slottet
Fröken Chic
1958 Du är mitt äventyr
Jazzgossen
Vi på Väddö
1957 Dcera ze Solbakkenu
Johan på Snippen tar hem spelet
Nattens ljus
1956 Den hårda leken
Flickan i frack
Píseň o červeném květu
Tarps Elin
1955 Far och flyg
Friarannonsen
Hemsöborna
Resa i natten
Älskling på vågen
1954 Aldrig med min kofot eller... Drömtjuven
Gud fader och tattaren
Salka Valka
Seger i mörker
Sju svarta be-hå
Storm över Tjurö
1953 Dansa, min docka...
Vägen till Klockrike
1952 En fästman i taget
Hon kom som en vind
Kalle Karlsson från Jularbo
Ubåt 39
1951 Livat på luckan
Rozbouřené moře
Skeppare i blåsväder
1950 Anderssonskans Kalle
Frökens första barn
Kyssen på kryssen
Loffe blir polis
Min syster och jag
Påhittiga Johansson
Restaurant Intim
1949 Bohus Bataljon
Kronblom kommer till stan
Åsa-Nisse
1948 Främmande hamn
Hudba v temnotách
Intill helvetets portar
Lars Hård
Loffe som miljonär
Synd
1947 91:an Karlssons permis
Livet i Finnskogarna
Maria
Sången om Stockholm
1946 Bröder emellan
Bröllopet på Solö
Kärlek och störtlopp
Saltstänk och krutgubbar
Stiliga Augusta
1945 Bröderna Östermans huskors
Flickor i hamn
Flickorna i Småland
I Roslagens famn
I som här inträden...
Idel ädel adel
1944 Boj na severu
Jag är eld och luft
Prins Gustaf
1942 En äventyrare
I gult och blått
1941 Fransson den förskräcklige
Nygifta
1940 Alle man på post
Beredskapspojkar
Hans nåds testamente
Kronans käcka gossar
Med dej i mina armar
Tančíme swing
Vi tre
Åh, en så'n advokat
1939 My dva
1938 Sol över Sverige

TV seriály

1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál)
1973 Kvartetten som sprängdes (TV seriál)
1969 Herkules Jonssons storverk (TV seriál)

Dokumentární

1969 Ur kärlekens språk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace