foto

Erich Maria Remarque

  • nar. 22.6.1898
    Osnabrück, Německá říše
  • zem. 25.9.1970 (72 let)
    Locarno, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 All Quiet on the Western Front - kniha
1986 Tiene v raji (TV film) - kniha
1985 Vítězný oblouk (TV film) - kniha
1979 Na západní frontě klid (TV film) - kniha
1977 Bobby Deerfield - kniha
1961 Návštěva (studentský film) - kniha
1958 A Time to Love and a Time to Die - kniha
1948 Arch of Triumph - kniha
1941 Tak končí naše noc - kniha
1938 Three Comrades - kniha
1937 The Road Back - kniha
1930 Na západní frontě klid - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1958 A Time to Love and a Time to Die

Dokumentární

1998 Třetí říše v barvě (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Posledná zastávka (TV film) - divadelní hra
1958 Die letzte Station (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace