foto

Rain Tolk

  • nar. 9.6.1977 (43 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 Varakevad
2018 Kokkulepe
2012 Umbkotid (TV film)
2011 Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta
2007 186 kilometrů

Dokumentární

2015 Viirusekandur

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Kokkulepe
2012 Umbkotid (TV film)
2006 Prázdný

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Varakevad

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky