foto

Laura Jacoby

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Knife and Gun Club, The (TV film)
Tales from the Whoop: Hot Rod Brown Class Clown (TV film)
1989 Strýček Buck
1988 Pointa
1987 Place at the Table (TV film)
1986 Rad
1985 Hell Town (TV film)
1984 Jak jsme zachránili Vánoce (TV film)
1983 Dívka z údolí
Summer Girl (TV film)
1981 Joe Dancer: Opičí mise (TV film)
1980 The Jayne Mansfield Story (TV film)
1979 Walking Through the Fire (TV film)

TV seriály

1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Mr. Smith (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky