foto

Nick Rhodes

  • nar. 8.6.1962 (58 let)
    Moseley, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Taková je Anglie - a.z.
1999 South Park: Peklo na Zemi - vyp.
1985 Arena

TV seriály

2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1990 Viva el espectáculo (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)

Dokumentární

2018 Duran Duran: A Night In
Duran Duran: There’s Something You Should Know
2015 The Music of David Lynch Benefit Concert (koncert)
2011 Duran Duran: Unstaged (koncert)
2009 Jak klip zabil rozhlasovou hvězdu (TV seriál) - herec, a.z.
Vítejte v 80. letech (TV seriál) - a.z.
2007 Concert for Diana (koncert)
Live Earth (koncert)
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
Duran Duran: Live from London (koncert)
Live 8 (koncert)
2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál) - a.z.
2002 I Love the '80s (TV seriál) - a.z.
1998 Top Ten (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1985 Live Aid (koncert)
1982 Saturday Superstore (TV seriál)

Hudební videoklipy

2007 Duran Duran: Falling Down (hudební videoklip)
1983 Duran Duran - Union Of The Snake (hudební videoklip)
1981 Duran Duran - Girls On Film (hudební videoklip)

Video kompilace

1999 Duran Duran: Greatest - The Videos (video kompilace)
1991 Duran Duran: Decade (video kompilace)

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 In2ruders

Host

TV pořady

2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2010 Music Nuggets (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
2004 Móda a rock (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Sendung ohne Namen (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)
Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Taratata (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1989 Pero ¿esto que es? (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)
1987 Sacrée soirée (TV pořad)
1986 Joan Rivers: Can We Talk? (TV pořad)
1985 American Bandstand's 33 1/3 Celebration (TV pořad)
1984 Hittimittari (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
Tube, The (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1955 Off the Record (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky