foto

Sophia Schober

  • nar. 2.12.1992 (26 let)
    Rosenheim, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Feierabendbier
Song für Mia (TV film)
2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Spolu to dáme
Van Riper
2016 Das große Strahlen

TV seriály

2019 München Mord (TV seriál)
Leben und Sterben in Schwabing (E08)
2018 Hit and Run (TV seriál)
2016 Ketapan (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace