foto

Štefan Servátka

  • nar. 5.11.1925
  • zem. 1.7.1999 (73 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Národný hriešnik (TV film)
1990 Belisa (TV film)
1982 Explózia (TV film)
1965 Obchod na korze
1964 Cena ticha (TV film)

TV seriály

1996 Popaterce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace