foto

Calvin Burke

  • nar. 1950

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 ... It's Love?
World Order
Zwei Herren im Anzug
2011 Eine ganz heiße Nummer
2009 Waffenstillstand
2002 Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
2001 Cela smrti (TV film)
1999 Midsommar Stories (studentský film)
1998 Vinnetou se vrací (TV film)
1996 Honigmond
Klaun (TV film)
Kriegsbilder
Tresko (TV film)
1995 Die Sturzflieger
Polizeiruf 110 - Roter Kaviar (TV film)
1994 Der letzte Kosmonaut (TV film)
1993 Ebbies Bluff
Nukie
1991 Elfenbein (TV film)
Zwischen Pankow und Zehlendorf
1990 Měsíc 44
Rosamunde

TV seriály

2000 Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1994 Matchball (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Spaß am Dienstag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky