foto

Caroline Clay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Božská extáze
Hezké vstávání
2009 Stvořeni pro sebe
Všichni jsou v pohodě
2006 Sherrybaby
The Last Romantic
2005 Heights

TV seriály

2019 Chirurgové (TV seriál)
Drawn to the Blood (S15E24)
Shelter From the Storm (S15E09)
2018 Chirurgové (TV seriál)
Blowin' in the Wind (S15E08)
Everyday Angel (S15E05)
Gut Feeling (S15E03)
další epizody (5)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Drží se v nich teplo (S01E05)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 19 (S02E06)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace