foto

Edita Štaubertová

  • nar. 1940
    Frenštát pod Radhoštěm, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 2010

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Alfons Karásek v lázních (TV film)
1968 Objížďka
1967 Ta naše písnička česká
1961 Ztracená revue (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Když můžu, pomůžu (S02E35)

Hudební videoklipy

1961 Edita Štaubertová: Babičko, nauč mě charleston (hudební videoklip)
1960 Edita Štaubertová: Kde máš vlasy, Véno (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1971 Písničky Jaroslava Jankovce (TV pořad)
1968 Když muzika začne hrát - Písničky Karla Hašlera (TV pořad)
1966 Bejvávalo (TV pořad)
1965 Plechové dostaveníčko (TV pořad)
Čtvrté album Supraphonu (TV pořad)
1964 Písničky na zítra (TV pořad)
1963 Babiččina krabička (TV pořad)
1962 Album Supraphonu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky