foto

Ray Ballard

  • nar. 23.8.1929 (89 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Agentkou proti své vůli (TV film)
1986 Vamp
1978 Fame (TV film)
Mr. Too Little
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Never Con a Killer (TV film)
1974 Chadwick Family, The (TV film)
Letiště 1975
1973 Savage (TV film)
Sssssss
1972 Call Her Mom (TV film)
Longest Night, The (TV film)
Pete a Tillie
The Judge and Jake Wyler (TV film)
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
The Failing of Raymond (TV film)
1970 Burani ve městě
Clear and Present Danger, A (TV film)
Cockeyed Cowboys of Calico County
Letiště
Malej Fauss a Velkej Halsy
Watermelon Man
Ztracený let (TV film)
1969 Change of Habit
Obhájce
Vítězství
1967 Let na Měsíc
1966 Štvanice

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lanigan's Rabbi (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 The Invisible Man (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 The Alaskans (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace